dijous, 23 d’octubre del 2008

SORTIDA FONT BORDONERA

La font bordonera es trobe al costat de la carretera que va a Montanisell a 4km d’Organya. Al mes de juny, per la segona pascua es celebre una aplec dels veins del poble d’Organya. A la font hi ha la captació de l’aigua de boca per les cases del poble d’Organya i els recs.
En aquest lloc hi ha taules, bancs de ciment i llars de foc per fer menjars a la brasa. El dijous dia 17 de juliol del 2008 varem anar d’excursió a la font bordonera a fer un dinar. Varem surtir de la Seu d’Urgell a les 10 h, i varen arribar a les 10’30h, a la plaça de les homilies d´Organya on varem visitar el museu de les homilies.
Va manar a l’ajuntament a demanar permís per fer foc a la font bordonera i ens van dir que encara tenien que pasar a netejar les herbes del volta’n de la font i que i havia perill d’incendi.
Varem decidir de comprar embotits, i menjar fred a les botiges d´Organya.
A les 12h varen arribar a la font i varen preparar el dinar. Varem posar a refrescar la fruita sota de l’aigua freda de la font.
A les 2h vam acabar de dinar i va manar a fer un café a un bar d.Organya. Quan vam acabar de fer el café vam marxar amb els cotxes particulars cap a La Seu d`Urgell.
Pere i J.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada