dijous, 23 d’octubre del 2008

PARC OLIMPIC DEL SEGRE

Equipaments
* Canal d’Aigües Tranquil·les : 800m
* Canal d’Aigües Braves: 500m
*Desnivell: 6.5m
Cabal: fins a 15m3/s

Un sistema de remuntadors mecànics i una minicentral elèctrica que regula el cabal d’aigua asseguren l’activitat tot l’any. Vestidor, dutxes, un acurat sistema de neteja del material (vestits i botins de neoprè, armilles salvavides, cascos...) i el personal altament qualificat permeten gaudir amb tota la seguretat i confort de les intenses sensacions que proporciona el món aquàtic del parc Olímpic del Segre.

El Parc Olímpic del Segre està situat al costat del centre històric de La Seu d’Urgell, amb la catedral de Santa María, edifici romànic del segle XII i un dels símbols de la ciutat. Adossada al claustre, trobem l’església de Sant Miquel, romànica del segle XI, i el Museu Diocesà, que acull una valuosa col·lecció d’art religiós, entre el qual destaca el Beatus del segle X.
El nucli històric concentra l’activitat comercial de la ciutat, que s’enriqueix amb els mercats de dimarts i dissabte, on es pot trobar tota mena de productes artesans i autòctons: embotits, bolets, formatges i mantegues, carn...

PARC DEL VALIRA

El parc del Valira o parc del enamorats esta situat a les afores de la ciutat. Dins del parc si pot caminar, anar a l’alberg de joventut o anar a visitar els claustres.

Els claustres del parc del Valira

Als capitells del parc del Valira hi ha representats gent del país i gent molt coneguda.


Josep i Lourdes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada