dilluns, 4 de maig del 2020

fase 0


És la fase del desconfinament en la que ja ens trobem, però en els propers dies tindrà novetats que permetran les següents activitats econòmiques i socials:
Passejar: A partir del dia 2 de maig es permet sortir a passejar una vegada al dia i a una distància màxima d'un quilòmetre de l'habitatge. Caldrà mantenir una distància entre persones d'almenys 1,5 metres i en els municipis de més de 5.000 habitants, com és el cas de la Seu d'Urgell, hi ha establertes unes franges horàries repartides de la següent manera:
  • Els menors de 14 anys podran sortir al carrer entre les 12 del migdia i les 7 de la tarda.
  • Les persones d'entre 14 i 70 anys podran fer-ho entre les 6 i les 10 del matí i entre les 8 del vespre i les 11 de la nit. Podran passejar amb una persona amb qui convisquin.
  • Les persones de més de 70 anys i aquelles que hagin de sortir amb cuidador ho podran fer entre les 10 del matí i les 12 del migdia i entre les 7 de la tarda i les 8 del vespre. Podran sortir acompanyades d'una persona amb qui convisquin que sigui més gran de 14 anys.
Esport a l'aire lliure: A partir del dia 2 es podrà fer esport a l'aire lliure una vegada al dia, individualment i sempre dins el municipi de residència. S'haurà de fer entre les 6 i les 10 del matí o entre les 8 i les 11 de la nit.
Bars i restaurants: A partir de dilluns 4 de maig, bars i restaurants poden fer serveis per emportar-se, però no és permès el consum dins els establiments.
Comerços minoristes: A partir del dia 4 de maig, els comerços minoristes com les perruqueries tenen permès oferir serveis amb cita prèvia. També entren en la mateixa categoria les llibreries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada