dilluns, 25 de maig del 2020

Fase 2


Avui, 25 de maig, està previst que s'iniciï la segona fase del desconfinament i si les coses han anat bé a la província on ets, s'aplicaran les següents obertures de l'activitat:


Mobilitat dins la província: Es permetrà la mobilitat dins la província. Per tant, si es disposa d'una segona residència dins la mateixa província s'hi podrà anar.
Centres comercials: Es reobriran amb restriccions. No estaran obertes les zones comunes, però si que ho estaran les botigues.
Bars i restaurants: Podran obrir per rebre clients, però amb un màxim d'un terç de l'aforament i només es podrà ocupar l'espai de les taules.
Escoles: Les escoles continuaran tancades, però hi haurà excepcions. Els pares que tinguin fills menors de 6 anys i no se'n puguin fer càrrec a casa perquè hagin d'anar a treballar presencialment podran portar-hi els fills. Per altra banda, s'habilitaran classes voluntàries amb l'aforament presencial limitat al 50% per als cursos que acaben etapa educativa, com seria el cas de sisè de primària o segon de batxillerat.
Casaments: Es podran fer amb aforament limitat.
Vetlles: Es podran fer amb un aforament limitat
Espectacles esportius: Es podran fer a porta tancada.
Espectacles a l'aire lliure: Estaran permesos els espectacles a l'aire lliure amb un màxim de 400 persones assegudes.
Teatres: Podran reobrir i oferir espectacles amb un aforament limitat a un terç de la capacitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada