dilluns, 8 de juny del 2020

Fase 3


L'entrada a la tercera fase es preveu per avui, 8 de juny. És l'última fase abans d'entrar a la'anomenada "nova normalitat" i preveu la desescalada de condicions en els següents aspectes de la vida en societat:


Bars i cafeteries: Podran obrir amb el 50% de capacitat i es permetrà consumir a les barres. Centres comercials: Podran reobrir les zones comunes, tot i que s'haurà de mantenir la distància de seguretat.
Discoteques i bars nocturns: Es permetrà l'obertura de discoteques i bars nocturns amb l'aforament limitat a un terç de la capacitat.  
Gimnasos: Els gimnasos reobriran les seves portes i l'activitat esportiva hi tornarà, però no es podran fer servir els vestuaris, ja que son una zona de contagi.
Visites en residències: Les persones que viuen en residències podran tornar a rebre visites sempre que es compleixin les mesures de seguretat que anirà detallant el Ministeri de Sanitat.
Mobilitat entre províncies: En aquesta fase s'obrirà la mobilitat entre províncies i, per tant, es podrà anar, per exemple, de Montblanc a Girona o de Barcelona a València.
Platges: Es podrà anar a les platges, però amb distanciament.

1 comentari: