dijous, 26 de març del 2020

Com ho està vivint....La Imma

Avui la Inma ens vol explicar el seu dia a dia durant el confinament.



Reconeix que aquests dies estan sent durs i difícil. Va començar el seu confinament una mica constipada i això la va preocupar molt, però el dia d'avui es troba ja bé.


Al matí, després de fer el ronso al llit, s'aixeca i esmorza tranquil·lament, diu que ho fa de manera més relaxada que dies enrere. Fins a l'hora de dinar pinta mandales, endreça algun racó de la casa, mira receptes de cuina,... per mantenir una mica l'activitat física fa dues o tres voltes a la taula del menjador, primer en un sentit i després a l'altre. Després de dinar algun plat ple d'imaginació culinària, reposa una mica al sofà. Mira alguna sèrie o pel·lícula per fer passar el temps més ràpidament.




També li reconforta fer pastissos i innovar a la cuina!!






A la tarda diu tot rient, que també volta la taula!!, tanta estona parats no és bo per ningú... Cap al vespre sol fer una videotrucada amb la seva filla, enyora molt poder-la abraçar. Confia que tot passi aviat. També l'ajuda molt poder parlar amb la treballadora familiar i amb companys i professionals del Servei de Rehabilitació Comunitària.

Ens anima a no perdre les rutines i diu que aviat ens tornarem a veure tots les cares!! Ah !! i també surt cada dia al seu balcó a aplaudir als mes valents!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada