dilluns, 10 de febrer del 2020

Voluntariat a la Gossera

Un altre dels nous tallers en el centre de dia és el d'un voluntariat a la gossera supracomarcal de l'Alt Urgell i la Cerdanya, situada a Benabarre.
Tots els dilluns d'onze a dotze i mitja del matí, ens desplacem fins a la gossera on allà s'hi formen dos grups: un, surt a passejar amb els gossos mentre l'altre, es queda a la gossera en un tancat on poden jugar i passar una estona amb els gossos i gats.



I encara que és una cosa que fem desinteressadament, nosaltres també aprofitem els beneficis de fer un voluntariat, ja que augmenta la confiança, l'autoestima, i la satisfacció vital.
La companyia d'un animal és molt beneficiosa. Ens estimula uns neurotransmissors com la dopamina i la serotonina que ens produeixen una sensació de benestar i felicitat.

Molts de nosaltres ja gaudim de la companyia d'un animal a casa nostra, siguin gossos o gats.


                                         


La gossera està molt cuidada, i creiem molt important reconèixer i donar les gràcies no només a en David i en Gerard, que porten la gossera de la qual us parlem, i voluntaris com la Laura, que sempre ens trobem, sinó de totes les gosseres de tot el món, que donen refugi i atencions a animals que han sigut abandonats, que han patit maltractaments... I a ells, als gossos i gats, que han sigut rescatats per seguir sent agraïts, i omplir-nos d'alegria cada vegada que els visitem. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada