dilluns, 25 de novembre del 2019

Sortida a Barcelona

El passat dijous vàrem fer una sortida a Barcelona,

Sovint sempre pensem a visitar llocs molt turístics i ens oblidem de petits racons de la ciutat, potser no tan coneguts però que guarden el seu encant.

Vàrem matinar i a les 8h ja anàvem camí a la ciutat. En Josep, el conductor, ens va fer la primera parada a Panadella per estirar les cames i esmorzar. Al voltant de les 10:30 vàrem arribar al primer destí; el laberint d'Horta.




Un dels parcs més antics de Barcelona, es troba en l'antiga finca de la família Desvalls, en una vessant de la serra de Collserola. Al seu interior hi ha un gran laberint on hi pots passar una bona estona intentant sortir, però malauradament el tenien tancat per poda i manteniment. De totes maneres vàrem estar fent un tomb pels jardins que ja s'ho val.


Després ens vàrem dirigir al barri del Carmel, als búnquers. És un mirador des del qual es pot observar tota la ciutat de Barcelona (vistes a la ciutat en 360°). Està situat al cim del Turó de la Rovira amb una alçada de 262 metres. Tot i que feina una mica de vent, vàrem poder gaudir d'unes vistes espectaculars i a nivell quasi privat, ja que hi havia molt poca gent.




Arribada l'hora de dinar, vàrem fer parada al barri de la Barceloneta, aquesta xona una mica més turística. El restaurant, Pasa Tapas, molt bé! Un servei ràpid i bo, molt recomanable.

Després de fer un tomb pel port, on vàrem veure molts vaixells d'alta gamma, vam fer camí cap a l'última parada; el mirador de l'aeroport del Prat.


Només sortir de l'autocar ja sentíem vols enlairar, però no va ser fins que va aterrar un avió sobre nostre que no vàrem ser conscients de l'espectacularitat de la zona. Podíem veure com agafen pista avions de manera molt propera. El soroll és eixordador i emocionant.

Un dia complet amb bona companyia! Repetirem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada