dilluns, 15 de juliol del 2019

Taller creatiu: Creació "Fofuches"



Des de fa 15 dies, al taller creatiu estem dissenyant unes nines que es diuen "Fofuches", les fofuches són nines que el seu nom ve del brasil, que vol dir: dolces, boniques amb expressions tendres al rostre.
Estan fetes amb cautxú que es diu goma eva o foamy, llavors s'utilitza com a materials boles de porexpan per fer cos i peus, filferro per articular braços i cames o sinó punxons de fusta, s'utilitza també una planxa per termo-formar la goma eva i donar forma a les parts del cap, peus i cos, com a materials també utilitzem tisores per retallar els patrons, cúter per tallar els peus i les boles que aniran a mida, pistola de silicona calenta per unir les parts que van termo-formades i fer afegir tots els detalls, també es fan uns patrons a proporció del cap i es va desenvolupant el disseny.


Es poden fer: nines, ninos, figures personalitzades amb els complements que tu li vulguis ficar incloent algun esport o ofici.


Fer una fofucha és laboriós, però alhora és satisfactori i el resultat de crear alguna cosa per nosaltres mateixos és molt gratificant.


Us ensenyem una part dels materials amb els quals estem fent una fofucha, ja us ensenyarem el resultat amb una foto de grup de totes les que hem fet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada