dimecres, 29 de maig del 2013

QUE SEMANA NOS ESPERA

La semana que vinent anem 3 dies a Sitges, ens ho pasarem molt bé,  prego que el temps ens acompanyo i que sigui molt divertit, el problema serà a partir de dilluns, LA MALETA s'ha de fer perfectament perquè s'hi no estarem renyits per les monitores, crec que ens surtirà perfectament mentre no ens deixem els calçotets i els mitjons.
  • DIA 5  de la platja amb un aigua congelada el qui s'hi fico tindrà una TONICA pagada per mi, com que durmiré acompanyat penso que hi haurà gresca i durmirem molt bé.
  • DIA 6 passejada per Sitges podria ser inolvidable de explicar, clar també dinarem molt bé surtirem ben plens i cap a la platja a fer la migdiada i tocar una mica l'aigua amb les mans i un cop sopats cap a la discoteca a ballar el waca ,waca de Shakira. i a fer nonetes 
  • DIA 7 pujarem al tren cap a Barna a veure les coses mes emblemàtiques de la ciutat, emplenarem una mica la panxona  i cap a la SEU D'URGELL.
 Quan arribem a la SEU D'URGELL explicarem que bé ens ho hem passat i el retorn del dilluns ja farà falta de fer molts estiraments " CREC QUE ENS FARA FALTA"




DANIEL PUBILL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada