dimarts, 30 de juny del 2020

Cuina Fresca!

Avui us volem proposar un plat ben refrescant: una Amanida amb peres, formatge de cabra, anacards i salsa de mostassa



  • Un enciam, preferiblement “trocadero”
  • 3 peres madures Conference
  • 200 g de formatge Lo Blanejat
  • Anacards o nous del país
  • Per la vinagreta: 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge, 1,5 cullerades soperes de suc de llimona, 1 culleradeta de mostassa i un toc de pebre negre i salt.
Elaboració:
  1. Neteja bé l’enciam i evita que quedi aigua. Neteja i pela les peres i talla-les a quarts. Posa-hi una mica de suc de llimona perquè no s’oxidin.
  2. Talla el formatge.
  3. Prepara la salsa posant l’oli, el suc de la llimona, una culleradeta de mostassa, un toc de pebre i sal i emulsiona-ho.
  4. Presenta el plat amb l’enciam tallat, les peres, els anacards una mica picats i el formatge. Amaneix-ho tot amb la vinagreta.

Què t’ha semblat aquesta receptes fresca? A nosaltres se’ns ha obert la gana. Ja ho veus, a l’estiu també tens opcions per menjar bé, saludable i fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada