Avui us volem proposar un plat ben refrescant: una Amanida amb peres, formatge de cabra, anacards i salsa de mostassa
- Un enciam, preferiblement “trocadero”
- 3 peres madures Conference
- 200 g de formatge Lo Blanejat
- Anacards o nous del país
- Per la vinagreta: 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge, 1,5 cullerades soperes de suc de llimona, 1 culleradeta de mostassa i un toc de pebre negre i salt.
Elaboració:
- Neteja bé l’enciam i evita que quedi aigua. Neteja i pela les peres i talla-les a quarts. Posa-hi una mica de suc de llimona perquè no s’oxidin.
- Talla el formatge.
- Prepara la salsa posant l’oli, el suc de la llimona, una culleradeta de mostassa, un toc de pebre i sal i emulsiona-ho.
- Presenta el plat amb l’enciam tallat, les peres, els anacards una mica picats i el formatge. Amaneix-ho tot amb la vinagreta.
Què t’ha semblat aquesta receptes fresca? A nosaltres se’ns ha obert la gana. Ja ho veus, a l’estiu també tens opcions per menjar bé, saludable i fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada