Això és una recepta d'Andalusia, i ens ho presenta l'Enriqueta que és de Jaén.
Ingredients necessaris:
- Farina de blat
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
Això és per fer las migas i es poden barrejar amb el que cadascú prefereixi:
- Fruita
- Xocolata
- Salsitxes
- Cansalada viada
- Seitons
- Pebrots
- Xoriço
Elaboració:
Fiquem un got d'aigua i un got de farina per persona es fica a bullir en una paella i es fica una mica d'oli i de sal a mesura que es va barrejant fins que aconseguim una massa, és important anar removent constantment durant aproximadament 20 minuts.
Abans de treure-ho del foc es va trencant la massa fins a fer trossos petits i aconseguir les molles o "migas" i per últim es barreja amb els ingredients que vulguem.
Aquesta recepta és tradicional perquè se'ls hi feia als pastors quan treballaven a la muntanya.
- Fruita
- Xocolata
- Salsitxes
- Cansalada viada
- Seitons
- Pebrots
- Xoriço
Elaboració:
Fiquem un got d'aigua i un got de farina per persona es fica a bullir en una paella i es fica una mica d'oli i de sal a mesura que es va barrejant fins que aconseguim una massa, és important anar removent constantment durant aproximadament 20 minuts.
Abans de treure-ho del foc es va trencant la massa fins a fer trossos petits i aconseguir les molles o "migas" i per últim es barreja amb els ingredients que vulguem.
Aquesta recepta és tradicional perquè se'ls hi feia als pastors quan treballaven a la muntanya.
Esperem que us agradin!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada