dimarts, 22 d’octubre del 2013

TALLER DE MEMÒRIA

Tots els dilluns, després de fer l'assemblea setmanal, i després de fer el descans, fem un taller d'habilitats cognitives que es diu taller de memòria.

Consisteix a fer dues preguntes de cultura general o d'actualitat que cada usuari fa. Aquestes preguntes les pensem durant el cap de setmana i mai les podem repetir, i podem fer preguntes de tots els temes, geografia, política, historia,llenguatge, idiomes, matemàtiques,...etc.

Després de fer-les i corregir-les la professional (psicòloga) ens dóna també una fitxa d'habilitats cognitives que tenim de fer o resoldre. I després les corregim. No es cap examen, és com un joc.

A mi, personalment és un taller que m'agrada molt, i em fa passar l'hora molt rapidament.                                                                                                            J. ANGEL S.
   

dimarts, 15 d’octubre del 2013

EL TALLER PRE-LABORAL

Es una de las actividades que ser realizan en el centro de dia.

Es un trabajo que consiste en pegar carteles, que nos llegan de parte del ayuntamiento, nos los traen en el mismo centro. Hay de varios tipos de ferias, de caminadas, escursiones, tambien del Sedis Basquet, que los repartimos cada jueves durante  la liga de baloncesto femenino, que juegan en la primera división estatal, tambien en el cartel se anuncian partidos de los demas equipos, categorias...

El trabajo se distribuye en grupos, para repartir por toda la ciudad de La Seu, Castellciudat, barrio Sant Antoni y barrio Sant Pere.

Para pegar estos carteles somos tres grupos, uno de dos personas y otro de tres. El de tres personas se dedican a hacer el recorrido a pie más largo, el de dos personas se encargan de los carteles de la calle Mayor, del centro...

Josep esta en mi grupo, en el qual nos desplazamos en coche. El tiempo de duración no es siempre el mismo pero normalmente se tarda unos 60 minutos.

Realizando esta actividad, nos permite desenvolvernos con autonomia, el número de carteles, es el que nos manda, ya que vamos por nuestra cuenta. Nos permite conocer de primera mano los actos culturales de la semana, y nos genera unos ingresos.

                                                                                                                                                  S. M.