dimecres, 29 de maig del 2013

QUE SEMANA NOS ESPERA

La semana que vinent anem 3 dies a Sitges, ens ho pasarem molt bé,  prego que el temps ens acompanyo i que sigui molt divertit, el problema serà a partir de dilluns, LA MALETA s'ha de fer perfectament perquè s'hi no estarem renyits per les monitores, crec que ens surtirà perfectament mentre no ens deixem els calçotets i els mitjons.
  • DIA 5  de la platja amb un aigua congelada el qui s'hi fico tindrà una TONICA pagada per mi, com que durmiré acompanyat penso que hi haurà gresca i durmirem molt bé.
  • DIA 6 passejada per Sitges podria ser inolvidable de explicar, clar també dinarem molt bé surtirem ben plens i cap a la platja a fer la migdiada i tocar una mica l'aigua amb les mans i un cop sopats cap a la discoteca a ballar el waca ,waca de Shakira. i a fer nonetes 
  • DIA 7 pujarem al tren cap a Barna a veure les coses mes emblemàtiques de la ciutat, emplenarem una mica la panxona  i cap a la SEU D'URGELL.
 Quan arribem a la SEU D'URGELL explicarem que bé ens ho hem passat i el retorn del dilluns ja farà falta de fer molts estiraments " CREC QUE ENS FARA FALTA"




DANIEL PUBILL

dimecres, 15 de maig del 2013

El meu Focus Sedan 1.6 tdci

A l'any 2009 em vaig comprar un cotxe amb el finaçament de la casa Ford.
Vaig triar aquest model del 2008 perque m'agradaba molt la seva forma.  Ja l'havia vist però un model més antic. Quant m'el van entregar vaig estar molt content, aquest model era encara més maco que el que havia vist. És de color platejat i en aquests quatre anys i mig que fa que el tinc, no m'ha donat cap problema, i va fí com la seda.
Ja he fet amb ell 105.000 Km, he anat per gran part d'Espanya amb ell. Al Setembre, l'acabaré de pagar, i ja serà meu del tot.
                                                            Jose Angel Sierra.

dimecres, 8 de maig del 2013

Cambio Climatico

Se llama cambio climático a la modificación del clima con respecto al historial climático a una global o regional. 
Tales cambios se producen a muy diversas escalas de tiempo y sobre todo los perámetros del clima: temperaturas, precipitaciones, nubosidad , etc...son debidos a causas naturales y en los últimos siglos, tambien a la de la humanidad.
Creemos que se ha de cuidar el planeta y buscar energía renovable como la eólica y solar.





Josep Mª