dimecres, 29 de febrer del 2012

Taller de contes al club social El Picot


El taller de contes es una activitat que fem al club social el Picot els dilluns de 17:30 a 19:00.
Hi participem sis usuaris, tres monitores...
Consisteix en explicar contes, crear petites histories acompanyades de sons i música de percussió.
L'Hora i mitja que hi vaig es passa bastant ràpid, treballem diferents coses. Cadascú explica un conte, ara el que estem fent es recordar entre tots els contes que hem explicat, per fer un únic conte en que apareguin tots els personatges en una mateixa història.
M'agrada bastant, crec que es una bona manera de treballar la memòria, la espontanietat, , la imaginació.

S.M.

dimecres, 15 de febrer del 2012

LA CALÇOTADA I ACTIVITATS DEL DANIEL

Em dic Daniel demà anem tots menys algun els usuaris del centre de dia de salut mental a menjar calçots al restaurant Teo, ja fa uns quants anys que i anem espero passar be el dia i gaudir del menjar amb calçots que no es menja tots els dies.
Al acabar uns marxaran cap a casa i els altres a penjar cartells, el nostre taller per-laboral, jo el Daniel al final aniré a jugar a cartes al club social "El Picot".
Jo animo a la gent de la Seu d'Urgell que s'animin i passin un moment pel club social perquè us informaran de les activitats que es fan.

dimecres, 8 de febrer del 2012

FUTBOL AMB EL CLUB SOCIAL " EL PICOT "


Tots els dissabtes, a les tres de la tarda i fins a les quatre i mitja, anem a la pista de hoquei patins, del poliesportiu vell de la Seu d'Urgell a jugar al futbol.
A mi, el futbol m'agrada molt i és una manera de motivar-me per a fer esport.
Aquesta pista coberta, no ens costa res de diners, perquè és llogada pel Club Social " El Picot ".
De moment, som poca colla, cinc o sis jugadors, contant amb els dos monitors, per això no podem fer dos equips per jugar.
Animo a tothom que llegeixi aquest blog que vingui a jugar al futbol, i passar-ho bé.
Juguem tots els dissabtes de tres a quatre i mitja, a la pista de hoquei patins coberta del poliesportiu vell.
El club social " El Picot ", és un club lúdic per a persones amb alguna malaltia mental, situat al carrer Tomàs Llorenç i Costa de la Seu d'Urgell. A part, aquest club, inclou classes artístiques i culturals, sortides de cap de setmana i viatges.

J. Angel

dimecres, 1 de febrer del 2012

Les quatre estacions


Com ja sabem tots, que un any que es compon de quatre estacions, hivern, primavera, estiu i tardor.
Totes són ben maques (Vivaldi es va inspirar en elles), l'hivern, primavera, estiu i tardor, durant el hivern sembla que la natura estigui morta i durant aquesta estació estem ben abrigats per no patir fred. La primavera que tot reviu i nosaltres ens traiem la roba que durant l'hivern hem necessitat.
A mi és l'estació que més m'agrada per que els camps estan plens de flors entre altres coses, l'estiu gràcies al clima Mediterrani que tenim al passem tot el temps amb temperatures altes, i finalment la tardor, durant la comencem a abrigar-nos i la natura compensa anar de cap caiguda inclús hi han animalons es preparem el rebost per després hivernar.